По стиха на Lingerie /Ники/
„Посветено на моето момиче”
Намерих се в твоята душа,
когато бе на миг от мен - целувка отстояние,
и ако бях протегнала ръка,
бих взела всеки къс от тебе - дано при мен да долетиш.
Стани. И не заставай на колене!
Намерих те и те целунах – тайно.
Намерих се в твоите очи,
потънах в тях, и... оцелях, в безкрайност.
За мен луната си в съня ми неспокоен,
която бди над мен и ми шепти…
Магия ли е любовта ни? Или е сбъдване?! Кажи.
Нека я превърнем в красиво цвете от мечти!
© Нели Todos los derechos reservados