Ще се усмихвам, докато дойдеш.
С усмивка ще изкъртя решетките,
изплетени от тъжни паяци.
Ще размия всички форми -
ще се превърна в хоризонт.
Ще издухам пясък върху Слънцето -
ще го превърна в Луна.
С изпилени в усмивка нокти
ще раздера небето.
Изненада ме дъждът.
Лунен паяк безгрижно се разхожда
по хоризонта.
Без дъждобран.
Това ти ли си?
© Даниела Todos los derechos reservados