Лунна майска вечер,
дом, изпълнен със самота,
един живот обречен,
обречен на нощта.
Мракът ме поглъща -
завладява моя свят,
тъмнината е могъща -
обагря всичко в черен цвят.
Но ще изгрее слънце,
ще настане светлина -
аз ще се събудя
по-силна, по-добра.
© Ангелче Todos los derechos reservados