Нощ, луна и звезди
на вън е тихо и всичко спи...
Само някъде далече,
мъничка вълна се разбива на брега.
А на мокрият пясък -
морска русалка мечтае
за своята звездна любов.
Морският бриз разпилява
красиви къдрици в нощта.
И ето на хоризонта -
пиратски кораб развява платна.
Нещо красиво се случва...
Сбъдната лунна мечта!
© Ели Todos los derechos reservados