17 oct 2006, 20:34

"Лунна соната" 

  Poesía
854 0 14


Роял, величествен
и горд,
чака тъжно в тъмнината
от могъщата му гръд
някой да изтръгне
Лунната соната…


(Идеята е от „Звучна самота” на ЧАР)


© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??