29 abr 2017, 22:06

Лунна вечер 

  Poesía » De amor
545 1 0

Сиянието на лунна вечер

стопля моето сърце,

макар да съм далече

от твоите нежни ръце.

 

И туй сияние – спомен мил

за теб – чудна самодива,

утешава ме в самотния април,

че ти си тъй красива...

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??