26 jul 2016, 9:57

Лунно небе 

  Poesía » De amor
331 0 0

В сиянието на лунното небе

аз чувствам се добре -

лъчи усещам безспир

и мисълта за теб ми носи мир.

 

Че таз луна си ти -

в мъка само тя ме освети

и унесен в чудни мечти

дух тоз стих ти посвети.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??