12 may 2010, 16:41

Лутане 

  Poesía » Otra
499 0 2

ЛУТАНЕ                                 

Лети в синевата орелът.        

Гледам го и му завиждам

и искам аз пак да съм същата,

да се рея в небето.

 

Забравих как да се смея,

да пея забравих дори, мечтая...

не зная как се изгубих в зората

на изгрева и търся се вечер в 

червения залез.

 

В звездите поглед изгубих.

... Aз търся се...

Не се намирам!

Аз тялом съм тук, душата ми

рее се някъде...

 

Редуват се изгрев и залез,

вятър, слънце и дъжд.

Аз губя се и пак се намирам в безвремие.

И нямаше нощ и нямаше ден,

само едно убийствено реене в мрака...

© Дани Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??