Утрото с любов събира
нежна бисерна роса
и - дарява по ефира
на изгрялата зора.
Всеки лъч е ласкав шепот,
над земята завалял...
Перли - облаци се къпят
в езерата - чист кристал.
На душата ми е леко
от такава красота.
А словата - бледо ехо -
отшумяват в песента...
© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados
от Вилданина душа!...