Лятна магия
От теб, море,
ще гребна шепа пяна.
Глас на гларус.
Сноп лъчи
и смях на влюбено момиче.
Ще сътворя
магия.
Аз съм пак на 19
и обичам…
31.07.2011 г.
© Радка Миндова Todos los derechos reservados