25 dic 2018, 23:38

Лятна мечта в зимен ден 

  Poesía » De amor
524 0 0

Потънала в дълбоки преспи, отново търся те с очи. За теб изгарям и милея. За теб скитам в безлюдните поля. Отдавна ти замина, но надежда в очите ми блести, че аз отново ще те видя, тичащ бос по безкрайната трева. Да се смееш, да бъда твоята вечна светлина...

© Симона Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Зимата през моя поглед »

56 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??