Contessa ( Светла Асенова ) и Agferdousi65 ( Асенчо Грудев )
С: Лятна нощ край нас настъпва,
пак пред мен си тъй припрян!
Мойта гръд в тих свян потръпва,
скрита съм зад зид с бръшлян!
А: Но защо се криеш, мила?
Идвам аз при теб с любов!
Най- прекрасна си и сила
пали в мене твоя зов!
С: Сноп лъчи към мен напира,
взорът твой в захлас блести!
Тъй от страст дъхът ми спира,
падат с шепот рой звезди!
А: През гори и през морета
все към теб бях устремен!
Ах, сред тъмната несрета
чувствена ела при мен!
С: В миг една тъга прозира,
знам - ще бъда само блян!
Длан дланта едва намира,
в лунна скръб си цял огрян!
А: Тъкмо те докосвам леко
и изчезваш сякаш ти!
Близо си ми и далеко -
горест моя и мечти!
С: В твоя сън обаче, скъпи,
всяка нощ ще идвам аз!
С нежен глас и с тихи стъпки -
дух с тиара от елмаз!
А: Ти вълшебница сияйна
си в Морфеевия свят
и разкриваш чудна тайна
в необятна благодат!
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados
Както винаги си много мила...