Тихо ли, тихо вали...
Лятно е.
И набързо дъжда ще премине.
Знойно слънце
ще блесне в очите ти.
Щом за мъничко спреш
да го видиш...
А над тебе
дъга пъстроцветна
ще посипва
най-цветните ласки.
Надигни се,
и ще я стигнеш.
Тя е толкова, толкова
нежна...
© Нели Todos los derechos reservados