16 ago 2010, 9:50

Лято 

  Poesía » Otra
889 0 9

Слънце жарко грее в небето,
със оптимизъм изпълва сърцето.
Лято - любовен сезон,
време за безкраен купон.

Морето всеки приветства
на брега, изпълнен с вълшебства.
На плажа всеки тен събира
и морето красиво съзира.

Любовта във въздуха витае,
сърцето да изпълни желае.
Лято със някой комар,
просто така – за чар.

© Марин Маринов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??