Да се събудя сутрин
от нахалните лъчи на
слънцето...
Да чуя гласовете на гларусите...
Отивам на балкона,
вдишвам от летния въздух.
После бавно се спускам
по алеята към плажа...
Потапям нозете си в чистата морска
вода... ВЕЧЕ съм си у дома!
© Симона Todos los derechos reservados