Полъх красив косите ми вее,
цветна алея пред мене блести...
Душа жива на воля притихва,
птича песен до мене не стихва...
Летният бриз отпъжда проблеми,
вихри се дух... жадуван и сам,
всичко човешко докосва те с рани...
всичко Божествено изпълва със свян...
Нежно ме гледа природата жива,
вятър милува... отмора отмива...
Волно отвява мисли парливи,
слънцето щедро дава ми сили...
© Елена Калчева Todos los derechos reservados