"Какво е, всъщност, лятото, какво е -
един сезон, във който мен ме няма..." Иван Вълев
цветни кадри
от безлюдни плажове
на морето
приливните маржове
сенките
на тихите липи
ти и аз
аз и ти...
12.06.2013 год.
© Радка Миндова Todos los derechos reservados