ЛЯТОТО ПРЕЛИВА
Укротено лятото прелива
в писаната стомна - есента,
но пак в жажда устните се свиват,
както по дърветата листа...
Що за жажда тя – неутолима?
Есен не ни трябва ли дъжда,
или - вечно в страх от люта зима,
жадни сме за нея – Пролетта?
ДТ©
© Даниела Тодорова Todos los derechos reservados