13 jun 2006, 22:43

Лъжа 

  Poesía
690 0 2
Премислях дълго, цял живот почти,
дали лъжата мога да преборя.
Но истината е една: Уви,
у всеки си стои. И неуморно

звездите в очи от недоверие угасват.
Светът се срива с грохот ням.
Когато у човек не го откриваш,
тогава във душата ти го няма онзи плам.

Целта на всеки май е най-различна,
едни си имат кредо за това -
човекът срещу себе си да "минат",
и спомен да не остане след това.

Безумство е лъжата - всеки знае,
не иска никой да е наранен.
Затуй,ще бъда аз със чиста мисъл
и,надявам се, да бъде светъл
всеки Божи ден.

© Петя Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??