А казваше, че можеш да обичаш,
че свята е за тебе любовта,
на всички тях тъй грозно заприлича,
... от днес ти давам името Лъжа!
А казваше, че мога да ти вярвам,
че всяка болка в мен ще заличиш,
но раната, която ти отвори
... и бездната на ада подобри!
А казваше, че аз за теб съм всичко,
че виждаш бъдещето в мен,
но ти не знаеш, „мили”, да обичаш,
от святи чувства явно си лишен!
И казваш... ала кой ли вече слуша,
превърна в лед обичащо сърце,
и прошка ако някога заслужиш,
бъди Човек, а не... страхливец!!!
© Ками Todos los derechos reservados