14 mar 2012, 20:39

Лъжа! 

  Poesía » De amor
569 0 0

Лъжа!
След нея втора...
трета...
Спри!
Наситих се да слушам
от всекиго лъжи.
И всеки път,
след всяка следваща
отново
и отново...
еднакво силно
ме боли.
Защо като дете
наивно вярвам?
Защо не разпознавам
фалшивите,
неискрени
очи?...

© Антония Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??