Лъжец
Защо така ме нарани?
Защо с мен се подигра?
Нима сърце нямаш ти,
за да ми признаеш, че всичко е било лъжа!
Сега сърцето ми е на две -
кърви и ужасно ме боли!
Сладък като плодове -
накара ме от очите ми да завали!
Обичам те, но ти не го заслужаваш,
искам силно да те намразя,
защото само ми се подиграваш
и чуждата обич вземаш, а своята не даваш!
Разбиваш сърцето ми на хиляди парченца!
Обичам те, защо не разбираш?
От днес мразя красивите момченца
и теб, дори да протестираш!
Желая ти щастлив да си със нея
и някой ден тя да те обикне!
Имаше мен, а аз да обичам умея,
но само чакаше тя да те викне!
© Ати Todos los derechos reservados