Пътник съм аз !
Пътник си и ти.
Хвани ме за ръка,
и далек (поне за малко) от тук ме отведи!
Сам да пътувам
желание нямам.
С теб навсякъде по света
искам, силно, да обикалям!
Тъмно е,
отново спусна се нощта.
И вали, но някак различно,
тази вечер топъл е дъжда!
Грабни ме тайно,
нека навън страстно танцуваме.
Целувай и докосвай, днес е за последно,
утре в различни посоки ние ще пътуваме!
© Кеси Todos los derechos reservados