На лятото любимия му цвят,
по всяка вероятност, ще е синьо.
Усмивките му ден и нощ не спят
и от вълните прави си ветрило.
Солено е, и пари, ала как
ухае на безгрижност и на детство.
Морето е почти като хлапак,
повярвал, че животът е вълшебство.
Денят е дълъг, бризът е златист.
И двамата омайват всеки поглед.
Полюшва календарът лист по лист -
най-истинското време за любов е.
Най-хубавото време е за свят,
загърбил зима - злобно разлютена.
На лятото любимият му цвят
е синьото. В това съм убедена.
© Деа Todos los derechos reservados