когато в Теб
любима
има влага
и усещаш облизващи вълни
настръхнали вулкани
и пълзящи скарабеи
знай
знай
че в този момент
съм яхнал
небесния си звездолет
и по спиралата прониквам
във Вселената ти слънчогледова
пристигам като лава
попивам жаждата ти
поливам те с реката Нил
а в наносите ни
пониква
посятата от Сириус и Орион
Любов
тогава
мила моя
изживей мига като безкрай
© Ангел Todos los derechos reservados