Косите ти са ангелски гнезда.
Очите - езерца от рая.
Усмивката ти е звезда.
Гласът ти - песен от безкрая.
Целувките ти - топъл райски дъжд.
Сънят ти - сън на ангелче небесно.
Само със теб аз чувствам, че съм мъж...
И всичко ми е хубаво и лесно...
© Пламен Константинов Todos los derechos reservados
много е нежна душата ти, Пламен.с обич за теб.