Една любов красива,
придружена от много тъга.
Една любов, една забрана,
една любов, забравена в скръбта.
Макар и двама да плачат,
макар и двама да тъжат,
сърцето виждам аз през тялото красиво,
сърцето, но изпълнено с любов горчива.
Една любов несподелена,
една любов в забрава ще остане.
© Д------ Д------- Todos los derechos reservados