20 nov 2008, 20:04

Любов 

  Poesía » De amor
810 0 2

Любовта е трепетът, който докосва душата ти.

Любовта е светлината в деня.

Покоят на сърцето докоснало утрото.

Светлината на пламъка,

отразил се в две очи.

 

Любовта е вярата, че тебе те има,

че твоите дни са красиви в мечти,

че устремено минаваш в годините

и няма мъка, няма лъжи.

 

Любовта е път на две пътеки събрани,

на две клонки от розов храст,

разцъфтели, аромата си дали

на този ден и днешния свят.

© Ирена Велинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??