Създавам те сред цифри.
Споделям те с данъци.
Магията ни охладнява неуловимо.
Студено е.
И денят.
И вечерта.
Скитам се.
Да намеря канарата.
Под нея прегъната е змийска роба.
Кръстопът.
Сега съм тук.
Пред плесенясалите посоки
на отчаяние и самота.
Вярваш ли в любовта,
измислена от цифри...
Без нея няма смисъл.
Да прохождам всяка сутрин...
© Яна Todos los derechos reservados
на отчаяние и самота.
Вярваш ли в любовта, ... " Това наистина е мнооого хубаво