Какво съм аз за теб ли?
Сълзата, стичаща се по лицето ти,
когато трябва да сме разделени!
Добрата фея, влизаща в съня ти
и галеща те нежно и приспивно!
И мека слънчева ръка съм сутрин,
докосваща най-милото събуждане!
И гледам те с очите на небето,
тъй хубав си, когато спиш,
та чак не искам да те будя,
неземно си красив, любими!
И питам се дали ще мога да те опозная
в този свят измамен и нетраен!
Тук времето не ще ми стигне
да бъда с теб, когато искам!
Какво си ти за мен ли?
Ти въздухът си, който вдишвам
и утрото с,и дето ме посреща сутрин!
Събуждам се с мисълта за теб, любими!
А вечер ме прегръщаш в страстната прегръдка
на здрача топъл и безмълвен,
приспиваш ме с нежни устни
и успокоена от милувките ти аз заспивам!
Морето си, обгръщащо ме с нежни ласки,
докосването ти ме кара да треперя!
И полъхът на вятъра си с тихия му шепот...
"Обичам те" ми казваш и си тръгваш!
Да, знам, не можем да сме заедно,
съдбата е решила да сме разделени!
Но обещай, че винаги в сърцето ще се вслушваш
и аз ще ти шептя оттам:
- Бъди щастлив, обичам те завинаги!
http://www.vbox7.com/play:4aadd605
© МИСИЯ Todos los derechos reservados