Когато слънцето изгрее
с безброй танцуващи лъчи,
аз сякаш виждам в небосвода
усмивката на твоите очи.
Запяват в мене весели капчуци,
долавям хор на хиляди звънци,
които ваят песен от небесни звуци,
взаимствана от нашите предци.
И тръгвам пролетно преродена,
понесла слънце в двете си ръце,
да срещна теб - една вселена
преливаща от волни дъждове.
© Кръстина Тодорова Todos los derechos reservados
Пожелавам ти много щастие и много любов
да пеят винаги в сърцето ти!