21 mar 2009, 11:04

Любов 

  Poesía » De amor
693 1 1

                 Любов

 

Прекрасната усмивка на лицето,

по детски тъй невинните очи,

пронизват ми до болка те сърцето,

събуждат в мен жадувани мечти.

 

Пред тебе свеждам аз глава смирено,

покланям се пред твойта красота.

А чувствата връхлитат ме потайно,

омайват вече моята душа.

 

Косите ти докосвам много нежно,

желая в ласките ти да се потопя.

Сияе твоето лице прекрасно,

за мен си ти единствен във света.

© Пепа Райчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Дано се потопиш в желаните ласки! Късмет! Невинните очи, обаче, не обещават нищо...
Propuestas
: ??:??