10 dic 2011, 12:41

Любов 

  Poesía » De amor
616 0 2

Моята сълза, това си ти,

моята душа, това си ти,

моята усмивка пак си ти,

и ти любов наричаш се, нали.

 

Кажи ми, моля те - обичам те, любими,

кажи, че пак ще дойдеш утре следобяд,

любов наричаш се отново и отново,

и с любов даряваш ти пак, и пак.

© Никола Диманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??