Любов
Любов - една вселенска територия,
където се кръстосват светове,
притеглящи към своя траектория
през святи чувства в цветове.
Любов - светица, грешница, съдба,
опора сред погром, победи и беди,
със свойте нежни ангелски крила
ни издигни над вечните мъгли.
Любов! Любов!... Ела без суета!
И смела, дръзка като войн бъди!
Носи ни с топли длани из света
през истини, съдби, сред висоти.
Лъчиста
© ЛЪЧИСТА Todos los derechos reservados