Любовта се спуска тихо от клоните
И се замисли „ДАЛИ ПЪК СЕГА“
Точно в момент – в миг на стонове
Дали да се мушна в тази глава
Дали любовта ще измести страстта
Дали да обичаш – ти искаш сега
Или може това да остава в теб
Строго заключен личен секрет
Ум и любов две различни слова
Ни карат да правим много неща
Не съвместими – на кое ще се спрем
От тебе зависи – не гледай във мен
Аз бих избрал за мен любовта
Най-прекрасното нещо е тя на света
Чувства препълнени поглед смутен
Нека остана с теб на времето в плен
А ти какво реши – мила моя кажи
При теб ли да дойде или там да седи
Да отвори сърцето ти вечно за мен
Или да се изгуби в сивия ден
© Светлин Todos los derechos reservados