Бръшлянът в Розата се влюби лудо.
То бяха нежности, то беше чудо…
От изгрева, та чак до пълен мрак,
в прегръдките си нашият юнак
притискаше красавицата мила.
Прегръщаше я той с такава сила,
че за любимата му Роза нежна
смъртта бе просто неизбежна.
© Генка Богданова Todos los derechos reservados
Поздрав Генка!