Една-едничка дума
и значи толкоз много,
но изтриеш ли я с гума,
тя изписва се отново.
Една-едничка тя е,
сърцето я показва,
защото само то умее
да прощава и наказва.
Една-едничка дума,
любов се тя нарича,
и само сърцето може
на глас да я изрича.
© Илия Левков Todos los derechos reservados
Поздрав!