Истинската любов не е за бедните.
Те пресъхват, едва се прехранват.
Истинската любов не е за богатите.
Харчи ги лесно животът, трудно събиран.
Любовта е светият дух, не звездите.
Любовта е Христос-мъка и жертва.
Тя от него идва и при него се връща.
Богат или беден, смее ли някой
на таз земя дори да я пипне?
© Станислав Русев Todos los derechos reservados