20 abr 2011, 23:04

Любов 

  Poesía » De amor
920 0 2

Любовта не се подчинява на природни закони!

Тя не моли за прошка да бъде разбрана!

Тя взима всичко, дори да не си съгласен!

Тя страда и плаче, и се смее, и се радва!

Тя отрича всичко и на всичко дава смисъл!

Не понася обиди и лъжи не признава!

Любовта съгражда, но може и да разрушава!

Не може да бъде окована във вериги,

но не може да се избяга от нея!

Тя властва, тя притежава и разум, и чувства!

Тя е непрeклонна, но също и щедра!

Дава, но взима, без да пита, да иска разрешение!

Тя е просто чувството, управляващо света!

Няма нищо сложно в нея,

но нещата не винаги са прости!

Това е Тя, ЛЮБОВТА!

© Снежина Айдарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??