Любов - вечна ли е тя?
Истина или лъжа?
Щастие безкрайно,
или страдание неизчерпаемо?
Изкусителка е Тя
и носи само тъга.
Вселява се в душата,
опиянява разума,
омагьосва сърцата,
слива телата...
Пипнеш ли я ти,
убожда те като с игли.
Внася смут в душата,
но после остава само Тишината!
© Бояна Петрова Todos los derechos reservados