Когато съм влюбена, съм щастлива.
Дори нещастна да е любовта.
Дори само болка в нея да има
и да ми причинява само вреда.
Когато съм влюбена, летя в мечти.
С тях любовта си подхранвам.
С красиви надежди, дори да боли,
да се залъгвам аз не преставам.
Когато съм влюбена, не слушам хорските думи.
За мен любовта е живот.
Хора, стига нея сте плюли!
Хора, светът е само любов!
© Сладурркатта Todos los derechos reservados