Ти за мен си любовта,
ти разпалваш в мен искра.
И когато пак ме доближиш,
сякаш искаш да ме изкушиш.
В твоя плен попадам аз,
сякаш обладава ме неземна страст.
Целиш със стрела и ето,
пак улучваш ми сърцето.
Ти ме караш да се чувствам
доста по-различна
и разпалваш в мен страната неприлична!
Нежно,аз докосвам ти лицето,
а с една целувка ти ме пращаш на небето.
Ти за мен си сладко изкушение,
за което не съм открила точното определение!
© Гери Димитрова Todos los derechos reservados