Така невинно се обричат
с една ефирна лекота.
Така буквално ти обличат
тез тежки дрехи нa страстта.
Безумна си, и даже роза.
Понякога същински звяр!
Поезия си, даже проза,
превръщайки се в мнима суета...
Играеш с нашите съдби,
чертаеш пътища, рушиш мечти..
А толкова болнава,
като старица толкова...толкова...побеляла
© Eva Filth Todos los derechos reservados