Спомен, преживяване или едно обикновено чувство.
Какво ли представлява любовта?
Ще ти кажа просто.
Влюбена съм в твоята душа
Всички ще ме питат:
,,И каква е тя?”
Ще отговарям смело:
,,Моя е,
Достатъчно ми е това.”
© Никол Карагогова Todos los derechos reservados