Любовта е прекрасна,
когато с теб споделям я,
когато видя усмивката желана,
от земята до върха.
Любовта с теб е магия,
в лесни и в тежки времена,
една красива, огнена стихия,
която позволява ми да продължа.
От толкова години с теб се знаем,
винаги били сме заедно,
един без друг не можем да играем,
танц на пръсти, ние, през пролетта.
А зимата когато дойде,
и трудни, тежки времена,
опора си за мене силна,
в дъжд, в сняг и в тъмнина.
Обичам всяка минала година,
обичам всичко с теб в света,
живота с теб - райска градина,
изпълнена с безброй цветя!
© Генка Николова Todos los derechos reservados
Харесах, поздрави!