И нощите ни с тебе са задъхани,
и пълни са със обич и със страст,
целувките ни-устни недолюбени,
ръцете ни- останали без глас,
изтръпнали от жажда да се искат,
дошли да се намерят в този свят,
души на птици - сълзи неизплискани,
очи, които галят и горят.
© Даниела Атанасова Todos los derechos reservados