Любов безкрайна донеси
Когато сутрин се събудя,
аз виждам твоите черти
и мисля си за теб щастлива,
за радостните светли дни.
И твоят образ мил е в мене,
във моята душа е той,
обичам те във лудо време,
разказвам приказки безброй.
Животът следва своя ритъм
и всеки тръгва в своя път,
но аз отново теб откривам,
и чувствата ми теб следят.
Не спирай ти и ме обичай,
за мене много си мисли
и с нежни думи ме наричай,
любов безкрайна донеси!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados