"Любов?!" Какво е това? - хахаха...
Май е някаква шега!
Аз не вярвам в любовта!
"Да се усмихваш ли?
Да се държиш с него за ръка?!" - хахаха.
Пак Ви казвам - сбъркали Сте!
Чукате на грешната врата!
Казвате - греша, така ли?
Ама, моля Ви се, едва ли!
Аз никога не греша,
поне докато сама не реша!
"- Да, но и вие сте човек!
Трябва да знаете какво е!"
- Моля??? Не, не... суеверна съм!
Да не вярвам в нея за добро е!
"- Но все пак я има!"
- Хахаха, ама излезте, моля,
освежете се, навън е зима!!!
© Цветослава Младенова Todos los derechos reservados