Любов ли е това във други да се вричаш,
а мене ужким продължаваш да обичаш?
Любов ли е това, да се омъжваш ти от съжаление,
а мене да отпращаш във забвение?
Любов ли е това да ме разкараш заради богат?
В какво се мъчиш мен да убедиш,
когато искаш да живееш във палат,
а мене да разкараш?
Любов ли е това да ми се караш, щом звъня ти без причина?
Любов ли е да ми се правиш на началник лош,
аз исках теб да обожавам без причина,
а ти ме отврати от себе си завинаги.
Любов ли е и моето да нямам гордост,
че без да искам тел-а ми те е набрал,
нахока ме, заплаши ме, обиди ме със гордост,
че, видиш ли, си хванала магната на петрол...
А тебе те обикнах със компромис,
говореше за нея негативи,
повярвах ти, изтрих я от душата си
и после страдах като амсалак.
И кво да правя ся, кажете ми, другари,
разлюбих моята богиня, защото съм си слаб,
сега "обичам" дявол в женска кожа ,
защото съм безволев и глупак.
© Борислав тодоров Todos los derechos reservados