5 abr 2011, 19:58

Любов-мечта 

  Poesía » De amor
565 0 0

Любов-мечта


Намерихме се твърде късно
и споделихме с теб любов-мечта.
Любов - като оазис сред пустиня,
мираж - с измамна красота.

И сътворихме с тебе свят-вълшебство,
където сбъдват се най-лудите мечти.
Една любов - измислена и грешна,
завинаги в сърцата ще пламти.

© Антония Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??